TRX WORKOUTS

Το TRX (Total Resistance Exercise) είναι μια μέθοδος προπόνησης που πραγματοποιείται με το βάρος του σώματος και την βοήθεια ειδικών ιμάντων. Μπορείτε να κάνετε μια πληθώρα από ασκήσεις, πιο δύσκολες ή ευκολότερες ανάλογα με το επίπεδο φυσικής κατάστασης και τους στόχους σας.

Τα πλεονεκτήματα της προπόνησης με το TRX:
  1. Προπόνηση ολόκληρου του σώματος: Οι ασκήσεις με το TRX εμπλέκουν πολλαπλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη προπόνηση ολόκληρου του σώματος.
  2. Αύξηση δύναμης και σταθερότητας: Οι περισσότερες ασκήσεις στο TRX απαιτούν να σταθεροποιήσετε το σώμα σας χρησιμοποιώντας τους μύες του πυρήνα σας. Αυτή η συνεχής συμμετοχή του πυρήνα σας βοηθά στην ανάπτυξη δύναμης, σταθερότητας & μυϊκής αντοχής στους αντίστοιχους μύες.
  3. Κατάλληλο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης: Μπορείτε να τροποποιήσετε τη δυσκολία των ασκήσεων αλλάζοντας τη θέση του σώματός σας ή προσαρμόζοντας τη γωνία των ιμάντων. Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος αθλητής, το TRX μπορεί να προσαρμοστεί για να σας ”προκαλέσει” κατάλληλα & να προχωρήσετε με την πάροδο του χρόνου.
  4. Αύξηση της ισορροπίας, του συντονισμού και του εύρους κίνησης: Πολλές ασκήσεις στο TRX απαιτούν ισορροπία, μυϊκό συντονισμό & δυναμικές κινήσεις που απαιτούν πλήρες εύρος κίνησης, με αποτέλεσμα στην πάροδο του χρόνου, αυτό να ενισχύσει την ιδιοδεκτικότητά σας και να μειώσουν τον κίνδυνο πτώσεων και τραυματισμών.
  5. Ευελιξία του εξοπλισμού: Οι ιμάντες του TRX είναι φορητοί και μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το σπίτι σας, ένα γυμναστήριο &  σε εξωτερικούς χώρους.

Οι προπονήσεις με την χρήση των ιμάντων προσφέρουν πολλά οφέλη & αποτελεί αδήριτη ανάγκη η σωστή τεχνική των ασκήσεων, με σκοπό την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας & την μείωση του κινδύνου εμφάνισης τραυματισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Συχνότητα: 3 φορές/ εβδομάδα
  • Απαιτούμενος χρόνος: 60’/ προπόνηση
  • Εξοπλισμός: Στρώμα γυμναστικής, TRX 
  • Χώρος: Εξωτερικός χώρος/ Πάρκο/ Σπίτι

Βαθμίδα ασκούμενου – Level:

  • Αρχάριο 
  • Μεσαίο 
  • Προχωρημένο

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

* Αναλυτικός σχεδιασμός & λεπτομέρειες του προγράμματος Σε Μορφή PDF

* βίντεο με τις ασκήσεις σε links και ο ορθός τρόπος εκτέλεσής τους

*σημειώσεις & σημεία προσοχής

* Καθοδήγηση και επεξήγηση του προγράμματος 24/7

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

1 Μήνας: 29,99€

3 Μήνες: 59,97€ (19,99€ /μήνα)  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

TRX

Επιλέξτε πλάνο

Δεν απαιτούνται στοιχεία κάρτας

εΠΙΛΕΞΤΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα. 

Βασιλείου Γιάννης