RUNNING WORKOUTS

Οι προπονήσεις τρεξίματος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την καρδιαγγειακή σας ικανότητα, να χτίσετε αντοχή και να κάψετε θερμίδες. Το κίνητρο πίσω από το τρέξιμο είναι ατομικό και διαφορετικό για το κάθε άτομο & αποτελεί το πιο απλό είδος προπόνησης και φυσικής δραστηριότητας που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος.

Λόγοι για να βάλετε το τρέξιμο στην καθημερινότητά σας:
  1. Αύξηση της φυσικής κατάστασης: Το τρέξιμο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τη βελτίωση της συνολικής φυσικής κατάστασης. Βοηθά στην ενίσχυση του καρδιαγγειακού συστήματος, στη βελτίωση της αντοχής και στην καύση θερμίδων. Το τακτικό τρέξιμο μπορεί να συμβάλει στη διαχείριση του βάρους και να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων παθήσεων υγείας, όπως οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή αρτηριακή πίεση & η παχυσαρκία.
  2. Βελτίωση της ψυχικής υγείας: Μπορεί να μειώσει το στρες, το άγχος και την κατάθλιψη προκαλώντας την απελευθέρωση ενδορφινών, οι οποίες είναι φυσικές ορμόνες που ενισχύουν τη διάθεση. Παρέχει μια αίσθηση ελευθερίας &  ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα. Το τρέξιμο επιτρέπει στα άτομα να καθαρίσουν το μυαλό τους, να απολαύσουν τη μοναξιά ή να εκτιμήσουν το φυσικό περιβάλλον.
  3. Απώλεια βάρους: Αποτελεί μια αποτελεσματική μορφή άσκησης για την απώλεια βάρους. Ο συνδυασμός του τρεξίματος με μια υγιεινή διατροφή μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια του περιττού βάρους & στην βελτιωμένη σύσταση του σώματος.
  4. Καθορισμός & επίτευξη στόχων: Πολλοί αρχάριοι και προχωρημένοι δρομείς  θέτουν στόχους για τον εαυτό τους, όπως η ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης απόστασης, η συμμετοχή σε αγώνες ή η επίτευξη προσωπικών ρεκόρ (PR). Το τρέξιμο επιτρέπει στα άτομα αυτά να θέτουν στόχους, να παρακολουθούν την πρόοδο τους & στο τέλος να τους πετυχαίνουν.
  5. Προσωπική πρόκληση: Προσφέρει μια προσωπική πρόκληση που ωθεί τα άτομα έξω από τη ζώνη άνεσής τους. Απαιτεί πειθαρχία, επιμονή και ψυχική αντοχή. Η υπέρβαση των σωματικών και ψυχικών εμποδίων κατά τη διάρκεια του τρεξίματος μπορεί να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και να προωθήσει την προσωπική ανάπτυξη.
 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

  • Μαραθώνιος δρόμος 42.195km
  • Ημιμαραθώνιος δρόμος 21km
  • 5km & 10km
  • Ελεύθερο τρέξιμο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  • Αναλυτική προπόνηση με εντάσεις και ρυθμούς με βάση τους καρδιακούς παλμούς ή την αίσθηση κόπωσης (RPE scale)
  • Όγκος, ένταση, ποσότητα, διάρκεια & συχνότητα προπόνησης και επιβάρυνσης βασισμένα στις δυνατότητές σας 
  • Μυϊκή ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος
  • Συχνές συμβουλές τακτικής, διατροφής και ενυδάτωσης τις ημέρες πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα
  • Καθοδήγηση και επεξήγηση του προγράμματος 24/7 

Για την καλύτερη και πιο ακριβή καθοδήγηση προτείνεται ένα τεστ μέγιστης καρδιακής συχνότητας στο διάδρομο (πραγματοποιείται μεταξύ μας), με σκοπό τον πιο αξιόπιστο προσδιορισμό των προπονητικών ζωνών.

RUNNING

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα & μετά από μια προσωπική επικοινωνία, μπορούμε να ορίσουμε τον αγώνα – στόχο ή να εντάξετε απλά το τρέξιμο στην καθημερινότητά σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

TRX

Επιλέξτε πλάνο

Δεν απαιτούνται στοιχεία κάρτας

εΠΙΛΕΞΤΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα. 

Βασιλείου Γιάννης