PERSONAL TRAINING

Το Personal Training ή αλλιώς προσωπική προπόνηση, στηρίζεται στην άσκηση ενός ατόμου με έναν προσωπικό προπονητή. Ο προσωπικός προπονητής είναι ένας επαγγελματίας της άσκησης που παρέχει ατομική καθοδήγηση και εκπαίδευση σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, την ποιότητα ζωής ή να επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους στην άσκηση και την υγεία τους.

Γιατί κάποιος/α να διαλέξει προσωπικό γυμναστή:
  1. Εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης: Ο προσωπικός προπονητής θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα προπόνησης που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες, τις δυνατότητες και τους στόχους σας με την πλήρη προσοχή του προπονητή σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
  2. Σωστή τεχνική και αποφυγή τραυματισμών: Ο προσωπικός προπονητής θα σας διδάξει την ορθή τεχνική των ασκήσεων και θα επιβλέπει την εκτέλεσή τους, βοηθώντας να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού & για τα μέγιστα δυνατά οφέλη. 

  3. Παρακολούθηση & αύξηση κινήτρου: Ο προσωπικός προπονητής θα παρακολουθεί την πρόοδό σας και θα σας παρέχει συνεχή υποστήριξη & ενθάρρυνση. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το κίνητρό σας και να συνεχίσετε να δουλεύετε τους στόχους σας.

  4. Επίτευξη στόχων: Ο προσωπικός προπονητής μπορεί να σας βοηθήσει να ορίσετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους και να σας καθοδηγήσει στην επίτευξή τους. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να χάσετε βάρος, να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα, να βελτιώσετε την αντοχή σας ή να προετοιμαστείτε για έναν αγώνα στόχο, ένας προσωπικός προπονητής μπορεί να σας καθοδηγήσει στο να επιτύχετε τους στόχους σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

  5. Παροχή χρήσιμων συμβουλών: Ένας προσωπικός γυμναστής οφείλει να παρέχει πολύτιμες συμβουλές σε σχέση με τις διάφορες πτυχές της φυσικής κατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών άσκησης, της διατροφής και των τροποποιήσεων του τρόπου ζωής. Είναι καθήκον του να σας εξοπλίζει με γνώσεις και να σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση στο μέλλον.

small group training

Οι προπονήσεις 2-6 ατόμων αποκτούν μεγαλύτερο κίνητρο & υποστήριξη, χαμηλότερο κόστος ανά προπόνηση και αυξημένη αίσθηση της κοινωνικότητας. Όλα αυτά σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον με στόχο τους προσωπικούς στόχους του κάθε ατόμου.

PERSONAL TRAINING

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

TRX

Επιλέξτε πλάνο

Δεν απαιτούνται στοιχεία κάρτας

εΠΙΛΕΞΤΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Θα επικοινωνήσω μαζί σας σύντομα. 

Βασιλείου Γιάννης